Verantwoordelijkheid

Scan People neemt haar verantwoordelijkheid als onderneming heel bewust en serieus. Hierbij is het voor ons belangrijk te letten op ons handelen en de effecten daarvan in de wereld.
We zorgen ervoor dat onze beslissingen transparant en te begrijpen zijn. Wij willen zo verantwoord en ethisch mogelijk kwaliteitskleding leveren. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met alles dat wij doen: we beslissen bewust met wie we samenwerken en welke materialen we gebruiken.
We zijn betrokken bij elke stap in onze toeleveringsketen, bouwen langetermijnrelaties op met onze partners en leveranciers, hebben een innovatieve bedrijfscultuur wat ons continu stimuleert om echt een verschil te maken. 

Genderneutraal beleid

Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt in het t-shirt dat jij gaat dragen. Wij hebben onze t-shirts aangeduid met Dames en Heren, dit omdat dit een klassieke aanduidingsmanier is en er rekening gehouden kan worden met de pasvorm.

We hopen hiermee niemands gevoelens te kwetsen. Draag vooral waar jij je goed en mooi in voelt. Iedereen is een indivdu en wij vieren dat ook graag.